keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Seminaariterveisiä

Pidimme LUKUverkoston seminaarin 2.2.2010. Paikalla oli parisenkymmentä yhteistyön innoittamaa koulujen avainhenkilöä- rehtoreita, tutoreita ja opoja. Vaihdoimme päivän aikana kuulumiset, ja kyllähän sitä kuuluikin. Kouluilla on kovasti pakerrettu tvt-asioiden parissa kuluneen vuoden 2009 aikana. Välineet ovat kehittyneet ja ihmiset ovat kouluttautuneet lisää välineiden ja medioiden käyttöön. Kuulosti todella hienolta kehitykseltä! Meillä on jo paljon osaamista porukassamme , sitä olisi ihan aiheellista hyödyntää tulevaisuudessa enemmänkin kun suunnittelemme tulevia koulutuksia.
Saimme listattua paljon ideoita yhteiselle kurssitarjottimelle tulevista kursseista. Täytyy vielä vähän hioa kokonaisuutta mutta näkymä siihenkin suuntaan on erittäin positiivinen. Varmasti saamme aikaan oppilaitosten välisen opintotarjonnan jo ensi lukuvuodeksi. Pieniä käytänteitä pitää vielä sopia ja lopullinen lista tarjottavista kursseista vielä hiotaan kuntoon ja se on sitten siinä.
Johtoryhmä kokooontuu 3.3. pohtimaan seminaarista työstettäviksi jääneitä aiheita. Sen jälkeen informoidaan koulut tulevista toimenpiteistä.
Mutta ennen tätä kaikkea meillä on edessä luminen hiihtoloma! Toivottavasti suksi luistaa ja posket punoittaa mielihyvästä  - muillakin kuin olympiahiihtäjillä.

Ei kommentteja: