keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Tutor tapaaminen

Tapaamme tutoreiden kanssa ensimmäistä kertaa tänä syksynä torstaina 10.9.09. Tarkoituksenamme on suunnitella syksyn ohjelmaa. Tulossa on aineryhmäkohtaisia tapaamisia, joiden avulla toivotaan opettajien tutustuvan toisen koulun kollegaansa. Ehkäpä näin saamme ideoita ja innostusta toisiltamme - muihinkin asioihin kuin tvt:n opetuskäyttöön liittyen. Toivottavasti innostut lähtemään mukaan - kalenteriisi voit jo nyt merkitä päivämäärät omaa aineryhmääsi koskien osoitteesta http://www.luku.fi/

Syksy tuo tullessaan myös muita kokouksia. Johtoryhmän ja luottamusmiesten välisillä keskusteluilla verkko-opetuksen korvauskäytänteistä on tarkoitus selkeyttää pelisääntöjä ja helpottaa sitä epäselvää tilannetta joka näiltä osin vallitsee.
Säästötoimet kunnissa ja opetustoimessa ovat varmasti yksi puheenaihe kouluilla. Tuskinpa mekään pystymme sitä aihetta välttämään. Raha ratkaisee tänäkin vuonna myös tulevien vuosien toimintasuuntia. ISOverstasjäsenyydet, LUKU-verkoston toiminta ja koulujen omat tvt-hankinnat joutuvat tarkkaan syyniin tänä lukuvuonna.
Toivon kaikille kuitenkin hyvää mieltä säästötoimista huolimatta. Suhdanteet tulee ja suhdanteet menee. Opetus ja opettajuus pysyy. Siinä meidän kivijalkamme.
Hyvää syksyn alkua!

Ei kommentteja: