tiistai 24. huhtikuuta 2007

Verkostoiltapäivä 25.4.2007

Kokoonnuimme Lohjalle kuuntelemaan Opinlakeus -verkoston Esa Vuorenmaan ja ISO -verkoston Leena Suonion esitelmiä omien verkostojensa toiminnasta. Erityisen lämpimät kiitokset Esalle ja Leenalle innostavista esityksistä!
Yleisönä oli Länsi-Uudenmaan 2. asteen oppilaitosten rehtoreita, opinto-ohjaajia ja opettajia sekä sivistystoimenjohtajia. Keskustelu kävi vilkkaana ja uskoakseni saimme paljon tietoa ja vinkkejä siitä, mitä meidän kannattaisi ryhtyä tekemään.
Itseäni jäi ehkä eniten kiehtomaan jäsenyys ISO-verstaassa. Tässä meillä olisi tuhannen taalan paikka a) verkostoitua keskenämme b) verkostoitua muuallekin Suomeen. Tähän asiaan ja mahdollisuuteen varmasti palataan vielä.
Jospa seuraava visio olisi totta jo ensi lukuvuotena: Liitymme ISO-verstaaseen ja saamme sieltä yli 170 valmista Moodle-kurssipohjaa käyttöömme. Opettajia koulutetaan Moodlen käyttöön ja verkko-opetukseen yleisemminkin ja saamme sovittua keskenämme pelisäännöt siitä toiminnasta miten verkkokursseja voidaan oman verkoston sisällä tarjota toisellemme. Kyllä me tähän pystymme - jos muualla maassa kymmenet oppilaitokset ovat voineet sopia pelisääntönsä niin eiköhän se meiltäkin onnistu. Laitan tämän asian heti vireille..jos muita samalla tavalla ajattelevia löytyy, niin ilmoittautukaapa kommentoimalla tähän viestiin.

Haluan vielä tuoda esille kiitollisuuteni siitä, että teitä oli niin paljon Lohjalla tässä tilaisuudessa. Tämä on minulle se viesti että kannattaa yrittää -tiedän tällaisesta vastaanotosta että asia kiinnostaa teitä yhtä paljon kuin minuakin. Kiitos teille kaikille innostuneista kysymyksistä ja positiivisen ilmapiirin luomisesta. Jaksetaan vielä pätkä tätä kevättä, ja sitten kesälaitumille uusia ideoita hautomaan...

Ei kommentteja: